Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 17 de d'octubre del 2011 | 18:44
Notícia · Comunicació

El Temps s'aboca a l'era digital

L'històric setmanari dels Països Catalans renova el seu lloc web amb actualitzacions diàries i l'accés a les xarxes socials.

'Tota la nació a la teva pantalla'. Així ha anunciat el setmanari El Temps el necessari pas endavant que ha fet en el terreny digital al renovar la seva web per adaptar-la als temps actuals. La publicació actualitzarà diàriament els continguts de la nova pàgina i aportarà noves opcions d'interactivitat a través de les xarxes socials i amb la possibilitat de comentar els continguts. L'objectiu, doncs, és que la web faci de complement del setmanari en paper, que continuarà editant-se com fins ara. "A partir d'una revista setmanal d'alt valor afegit, s'aprofita la xarxa amb una web d'actualització diària que permet de fer el seguiment, tant de les informacions que ja han aparegut a la versió paper i que tenen continuïtat, com de tot allò que passa al món i que cal fer arribar al lector de forma immediata", ha explicat Jordi Font, un dels responsables de desenvolupar la nova plataforma digital.

Els subscriptors podran llegir la revista íntegrament a través d'internet, mentre que els no subscrits podran accedir a alguns continguts de franc i a d'altres pagant. Amb l'avenç, segons Font, "El Temps se situa al costat dels grans setmanaris europeus i nord-americans, que han bastit una xarxa de relació potent amb el seu lector, cosa que els permet de millorar dia a dia el producte, seguint les noves necessitats de la societat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat