Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de de març del 2013 | 18:59
Notícia · Comunicació

El Temps: 1.500 números

El setmanari El Temps ha publicat el seu 1.500 número aquesta setmana amb un objectiu prioritari per a la revista: la normalització de les publicacions en llengua pròpia en l'espai de comunicació català.

M. Folch · La revista d'anàlisi social i política dels Països Catalans ha celebrat aquesta setmana l'edició del seu número 1.500 una fita que el seu editor, Eliseu Climent, ha volgut aprofitar per a assentar les noves bases de la revista: la normalització del català.

Tot i la vigència d'aquesta nova fita per a la revista, la contribució d'El Temps a la normalització de l'espai comunicaciu català al llarg dels Països Catalans ha estat vasta al llarg del temps: 1.500 números, 28 anys de vida, presència actual en format paper i digital, i una redacció estable que resisteix encara totes les embestides que, fins al moment, ha patit la revista.
L'empresa editora, Edicions del País Valencià, es refundarà en els propers mesos en Espai de Comunicació S. A"
Després del darrer període de canvis d'El Temps, en el qual el setmanari va abandonar els quioscos temporalment, ara la revista ha anunciat que l'empresa editora, Edicions del País Valencià, es refundarà en els propers mesos en Espai de Comunicació S. A., amb la voluntat de lligar de manera definitiva tots els territoris on hi apareix publicada la revista i unificar, així, la presència d'El Temps arreu de l'espai comunicatiu català. 

La revista 1.500 d'El Temps conté als seus continguts articles d'opinió de Xavier Bru de Sala, Llibert Ferri, Sebastià Alzamora, així com una entrevista al doctor Joan Massagué i un extens reportatge sobre els canvis que la societat del conjunt dels Països Catalans ha patit al llarg dels anys de vida de la revista, que va veure llum per primera vegada el 1984.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat