Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 27 de d'abril del 2011 | 17:26
Notícia · Comunicació

El català serà el gran absent de la semifinal al Bernabéu

La UEFA i el Madrid s'oposen a que el català s'utilitzi en la megafonia i els cartells, tot i que des del 2009 és la llengua que acompanya al Barça en tots els desplaçaments de la Champions. El català ha arribat a Ucraïna, per exemple, però no podrà exisitir a Madrid. On són els federalistes?


El que és possible a qualsevol país d'Europa, que el català acompanyi al Barça en els seus desplaçaments en les indicacions pels seus aficionats, no es permet a l'estat espanyol. El català serà el gran absent de la gran cita d'aquest dimecres al Bernabéu després que la UEFA hagi decidit que el castellà sigui l'única llengua que s'utilitzi en la megafonia i els cartells.

Segons informa el diari As –el del 'Villarato' i el 'Guardiolato'- el FC Barcelona va presentar la solicitud per tal que el català també s'utilitzés, tal com passa en tots els partits que l'equip disputa en Champions des de fa tres temporades, quan l'aleshores president Joan Laporta ho va sol·licitar formalment. La primera vegada que es va utilitzar el català per part de la UEFA va ser a la Supercopa d'Europa que va enfrontar el Barça amb el Shaktar Donetsk.

Les objeccions del Madrid a que aquest fet es produís al Bernabéu han portat a la UEFA a determinar finalment que només s'utilitzi el castellà. Una nova mostra que el federalisme és impossible d'aconseguir a l'Estat espanyol. I en van ja...

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat