Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 6 de de maig del 2011 | 19:03
Notícia · Comunicació

Canal 9 se supera i farà un debat sense debat

La televisió pública valenciana emetrà el programa a dos quarts de dotze de la nit en diferit i els candidats a les eleccions a la Generalitat no podran interpel·lar-se entre ells.

En un nou exemple de la manca de pluralisme existent a Canal 9, cadena de televisió finançada per tots els valencians però que no és més que un altaveu acrític del govern de Francisco Camps, el canal públic emetrà avui divendres un anòmal debat electoral, si és que pot definir-se així el programa que s'emetrà.

En primer lloc, i demostrant el temor de Camps a haver-se d'enfrontar dialècticament amb els seus competidors polítics en igualtat de condicions, el debat es farà sense debat. És a dir, que cap dels quatre candidats que hi participaran –Francisco Camps (PP), Jorge Alarte (PSOE), Marga Sanz (EUPV) i Enric Morera (Compromís)- podran interpel·lar-se entre ells, fet que convertirà l'espai en una successió de monòlegs estancs i preparats pels respectius equips de campanya sense cap tipus d'intercanvi o contraposició d'idees.

Com que tot i així Camps no les deu tenir totes, l'espai televisiu quasi bé no ha estat publicitat i s'emetrà aquest divendres –a l'inici de campanya- a dos quarts de dotze de la nit. Per si aquesta marginació no fos suficient, el 'debat' s'emetrà en diferit, un fet força sorprenent i que ja ha provocat que els PSPV-PSOE hagi demanat que se'ls doni una còpia de la gravació just finalitzat el programa, no fos cas que les tisores dels editors passessin per certs moments incòmodes de l'actual president de la Generalitat valenciana.

I en darrer lloc, cal no oblidar qui serà el moderador de l'espai: Xavier Carrau, de qui ja se'n va fer ressò Tribuna.cat en la crònica del País Valencià d'aquest dimecres.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat