Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 14 de de desembre del 2005 | 00:00
Notícia · Comunicació

Empresaris d'Osona i el Ripollès volen evitar que Onda Cero absorbeixi Ràdio Vic


Ràdio Vic havia de deixar d’emetre a finals de novembre i passar a ser un mer repetidor d’Onda Cero, després de més de 50 anys en antena. Ara sembla que es podrà salvar. Segons Osona.com, en els darrers dies s'ha obert un canal de negociació que Ràdio Vic havia de deixar d’emetre a finals de novembre i passar a ser un mer repetidor d’Onda Cero, després de més de 50 anys en antena. Ara sembla que es podrà salvar. Segons Osona.com, en els darrers dies s'ha obert un canal de negociació que podria culminar en la venda de l'emissora a un grup d’empresaris d’Osona i el Ripollès, liderat per Eudald Domènech –accionista de referència del setmanari Osona Comarca- i Jordi Martí –propietari de diversos mitjans de premsa i ràdio del Ripollès. El mes de setembre, aquest mateix grup ja havia intentat comprar Ràdio Vic, però sense èxit.
El grup Planeta, propietari de la freqüència de l’emissora, la volia vendre a Onda Cero, molt interessada en fer-se amb la freqüència de Ràdio Vic (90.3 FM) i l'estació repetidora dels Munts (Tavèrnoles). Així va ser com, a principis de novembre, la direcció de Planeta havia comunicar la decisió a la plantilla de Ràdio Vic, formada per quatre treballadors.
Els últims anys Ràdio Vic ha patit molts canvis: els propietaris la van vendre a Luis del Olmo, fet que va generar un ampli rebuig popular per evitar que la cadena emetés en espanyol. Després, va passar a compartir les instal·lacions amb Ona Catalana, abans que el grup Planeta la comprés.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat