Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de de novembre del 2010 | 15:48
Notícia · Comunicació

Aniversari pioner: Vilaweb celebra 15 anys

Barcelona · Una excepció a Catalunya i a tot l'Estat espanyol. Així va néixer Vilaweb ara fa quinze anys, com un vertader repte a les circumstàncies. El portal informatiu Vilaweb ha celebrat aquesta setmana el seu quinzè aniversari, una edat que recorda l'adolescència però que suposa tota una vida pel que fa a l'ús de la xarxa Internet i les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Tot i que avui dia la xarxa és l'instrument de comunicació bàsic per a empreses, centres educatius, mitjans de comunicació i per a la major part de la societat, fa quinze anys aquest fenomen era completament llunyà, eminentment desconegut i fins i tot inimaginable. En aquest difícil context va ser, doncs, la unió d'un grup reduït d'experts en diversos àmbits el que va permetre engegar aquesta iniciativa: matemàtics, antropòlegs, periodistes, informàtics, polítics, professors universitaris, empresaris...

El portal informatiu Vilaweb ha volgut celebrar l'aniversari amb l'estrena d'una nova redacció, al barri del Raval, i amb l'ampliació de la seva presència a l'espai virtual: el portal ha engegat una nova versió per a iPhone i Android, així com una revista mensual en iPad i també en format paper.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat