Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 8 de de novembre del 2012 | 19:27
Notícia

CiU amb majoria absoluta i el Parlament, sobiranista

El Baròmetre de tardor del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) exposa les darreres dades sobre la intenció de vot a Catalunya, les quals indiquen que CiU guanyaria les eleccions amb majoria absoluta, i al Parlament hi hauria fins a 95 diputats favorables a la consulta.

Barcelona · CiU guanyaria les eleccions del 25-N amb majoria absoluta, amb un número de diputats que oscil·laria entre els 69 i 71. Aquest és el resultat del CEO presentat aquesta setmana i de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Segons l'estudi, el PP esdevindria segona força al Parlament amb un resultat entre els 18 i els 19 diputats i el PSC viuria una autèntica caiguda lliure, en passar de 28 a 15 representants a la cambra.

Per altra banda, el CEO revela que ERC pujaria fins als 14 diputats, ICV-EUiA es quedaria amb els 10 actuals i Ciutadans en guanyaria 3 i passaria a tenir 6 representants. Solidaritat Catalana es quedaria fora, mentre que la CUP obtindria entre 0 i 3 diputats.

Segons el director del CEO, Jordi Argelaguet, en la propera jornada del 25-N es podria arribar a una participació del 65%, una xifra que suposa la participació més alta a Catalunya des de l'any 2010.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat