Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de d'abril del 2011 | 19:14
Notícia

A. Bosch: "La demostració de vida de diumenge va ser una vacuna contra el desànim"

L'escriptor Alfred Bosch ha confirmat que, tot i que "es fa cansat batallar per allò de sempre", a València la passada manifestació de l'ACPV "va ser una vacuna contra el desànim".

· Present a la concentració programada per diumenge passat a favor de les emissions de TV3 al País Valencià i en contra dels continus atacs de la Generalitat valenciana a l'entitat Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l'escriptor Alfred Bosch ha destacat a un article que fa "una pila d'anys" que la pell del País Valencià "té erupcions, erupcions d'obvietats que no acaben de ser acceptades ni acaben de ser òbvies": "Que els nens es puguin escolaritzar en llengua pròpia, que es denunciï i es castigui la corrupció, que no s'alcin obstacles a les veritats... Es fa cansat batallar per allò de sempre".

Bosch ha indicat, però, que tot i que "des de fora sembla ben bé un poble bipolar", València sembla "especialment contradictòria": "Fallera i orgiàstica de nit, puritana i missaire de dia; espanyola contra el Barça, catalana contra el Madrid. Platja de Castella a l'estiu, llotja d'Europa a l'hivern. Euromed un dia, AVE el següent". L'autor de l'article València ha conclòs que "el problema ve quan una de les personalitats és esclafada per l'altra": "La demostració de vida de diumenge va ser, doncs, una vacuna contra el desànim. Ara podràs continuar fent el que fem tots els hipòcrites, que consisteix a exalçar la pedagogia progressista i enviar els fills als hermanos. Quan ens hi va la família i les garrofes, tots tirem a la bèstia coneguda".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat