Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 23 de de setembre del 2014 | 20:24
Notícia

782 municipis catalans donen suport al 9-N

782 municipis catalans, el 82% dels ajuntaments del país, han aprovat o tenen previst aprovar mocions de suport a la llei de consultes i a la convocatòria del 9-N. Aquests municipis representen el 79'24% de la població de Catalunya.

Font: ACM · El 82 % dels ajuntaments catalans, que equival al 79% de la població catalana, ja ha donat suport a la llei de consultes i a la convocatòria del 9-N, i és previst que la xifra continuï augmentant.

Així ho ha assegurat aquesta setmana l'Associació Catalana de Municipis (ACM) qui ha informat que la xifra d'ajuntaments ha assolit el 782. La xifra d'habitants que representen aquests 782 municipis puja a 5.948.572, el què representa el 79,24% de la població catalana.

És previst que en el decurs dels pròxims dies, el llistat continuï creixent, arran de la crida realitzada per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i la mateixa ACM a tots els seus municipis adherits. El text de la moció ha estat pactat per l'AMI i l'ACM i els partits CiU, ERC, ICV-EUiA i les CUP.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat