Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 29 de de març del 2012 | 18:42
Notícia

29-M, vaga general: avís a Mas i Rajoy

Les retallades del president Mas i la reforma laboral de Rajoy, sumades a la crisi econòmica i del sistema financer, han conduït aquesta setmana a la vaga general, que està sent una de les més potents i seguides dels últims 40 anys.

Barcelona · A Catalunya, Artur Mas ha d'explicar el per què de la nostra crisi i les seves característiques, i quina situació tindriem sense l'espoli fiscal i gaudint de sobirania.

Al President li cal, també, donar explicacions del per què del pacte antinatura amb el PP, sense tenir en compte que aquesta és la força política que està duent a terme un genocidi cultural i polític a la resta de la nostra nació. Sense oblidar com els ha premiat amb la vicepresidència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. És això coherència nacional? 

Tribuna.cat agraeix i felicita tots els ciutadans que, d'una forma pacífica i responsable, han fet vaga general. És el nostre dret, i el començaemnt d'un dir PROU al PP, però compte, també comença a manifestar-se una profunda decepció en la confiança dipositada en CiU.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat