Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 15 de d'octubre del 2008 | 17:06
Llibres / revistes · Política

L'amenaça de la torre

Barcelona · Una història fascinant que s'estén al llarg de cinc dècades, explica amb gran riquesa de detalls el creixement del fonamentalisme islàmic, el sorgiment d'Al-Qaida i les errades dels serveis secrets que van culminar en l'atemptat contra el World Trade Center.
Lawrence Wright recrea de manera magistral com Ossama bin Laden i Aiman al-Zawahiri van transformar els soldats de l'Afganistan, incompetents i idealistes, en dirigents del grup terrorista amb més impacte de la història. Per narrar aquesta apassionant història, Wright segueix el cap de contraterrorisme de l'FBI John O'Neill, per acabar descobrint el perill emergent d'Al-Qaida en la dècada del 1990.
L'amenaça de la torre és una obra que aporta molta informació i dades noves sobre uns atemptats que van sacsejar el món. L'esforç d'investigació i l'estil àgil i amè van valdre a Lawrence Wright el prestigiós premi Pulitzer.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat