Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 de d'abril del 2013 | 17:28
Llibres / revistes

Esquerra Republicana de Catalunya. 1931-2012

Joan B. Culla, historiador i professor universitari, explica al seu darrer monogràfic Esquerra Republicana de Catalunya. 1931-2012 la història d'un dels partits més emblemàtics de Catalunya.

Nascuda el març de 1931, Esquerra Republicana de Catalunya és, de tots els partits catalans amb representació institucional, el més antic. Sense pertànyer a cap de les grans famílies polítiques europees, Esquerra ha aconseguit sobreviure a una guerra civil, a una dictadura de quatre dècades, a les enormes transformacions socials, econòmiques, ideològiques i tecnològiques que separen l'època de Hitler i la d'Obama.

Culla endinsa el lector de Esquerra Republicana de Catalunya. 1931-2012 en la història política del partit republicà amb un únic objectiu: esbrinar quin és futur del partit en un horitzó de sobiranisme cada cop més imminent a Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat