Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 16 de de setembre del 2013 | 17:03
Llibres / revistes

Catalunya, un pas endavant

Marc Guinjoan, Marc Sanjaume i Toni Rodon, membres d'El pati descobert, han publicat el seu darrer monogràfic conjunt 'Catalunya, un pas endavant' en el qual els autors analitzen el debat sobiranista que hi ha actualment a Catalunya i els motius del seu creixement recent.

Al llibre, els autors també apropen el lector a la revolta sobiranista que viu actualment la societat catalana no pas des del prisma d'una moda passatgera sinó com un procés latent que s'ha intensificat de manera irreversible amb la sentència contra l'Estatut i amb la resta d'esdeveniments posteriors.

L'anàlisi de Guinjoan, Sanjaume i Rodon també toca el tema de la secessió final en una futura Catalunya independent, tot explicant que Catalunya reuneix els principals requisits per a la secessió: és un territori relativament ric, disposa d'una cultura pròpia, té autogovern i constitueix una minoria amb dificultats per accedir al poder polític. Unes característiques que fan de la independència una opció legítima per al Principat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat