Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 24 de de gener del 2014 | 19:48
Llibres / revistes

17:14. L'hora del poble

Els periodistes Anna Rosenfeld i Joan Serra, responsables de comunicació de l'ANC, acaben de publicar 17.14. L'hora del poble. Com vam fer la Via Catalana. El llibre, de l'editorial Ara Llibres, compta amb pròlegs de Carme Forcadell, Ferran Civit i Ignasi Termes.

El monogràfic ofereix un nou punt de vista sobre un dels moments històrics més transcendents de la Catalunya recent, la Via Catalana. Els responsables de la comunicació de l'Assemblea (ANC), s'han decidit a explicar a 17.14. L'hora del poble. Com vam fer la Via Catalana l'experiència des del punt de vista organitzatiu: des del darrere.

17.14. L'hora del poble és la història d'un repte i l'assoliment d'una fita, la mobilització ciutadana més gran que hi ha hagut mai a Catalunya en favor de la independència. Alhora, el monogràfic ressegueix el procés previ a la Diada del 2013 i ofereix un privilegiat punt de vista (dos, per ser exactes) des que la idea va ser gestada fins que Catalunya va sortir al carrer a agafar-se de les mans.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat