Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de març del 2012 | 18:29
La fotografia

Presenten oficialment la plataforma 'TV3 i Catalunya Ràdio són teves'

La plataforma ha programat una sèrie d'accions i activitats en defensa del servei públic de ràdio i televisió de Catalunya.

Barcelona · Aquesta setmana s'ha fet pública al Col·legi de Periodistes de Catalunya la plataforma 'TV3 i Catalunya Ràdio són teves' de treballadors i afectats per les retallades del Govern a la televisió i ràdio públiques del país i per les reformes a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) en l'ofensiva per afeblir els mitjans de comunicació públics. 

La plataforma, que es va crear l'estiu passat, ha presentat aquesta setmana el seu manifest fundacional En defensa dels mitjans de comunicació públics catalans, al qual s'han adherit més de 4.500 persones i una cinquantena d'entitats i organitzacions. "Per la llengua, la cultura i el país és imprescindible uns mitjans públics que reuneixin rigor, qualitat, exigència nacional. Això no sempre és rendible econòmicament parlant, per això han de ser sufragats, per poder oferir aquest servei públic als ciutadans" ha declarat Muriel Casals a l'acte de presentació, la qual ha donat ple suport a aquesta iniciativa.

Josep Gifreu, catedràtic de Comunicació de la UPF, també ha signat el manifest: "Cal dir no a les polítiques encaminades a debilitar el servei públic i el model audiovisual català". Per la seva banda, Frank Capdet, de la junta de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), ha alertat del perill al qual està exposat el sistema comunicatiu català: "Estem davant una ofensiva neoliberal per canviar el panorama audiovisual. Ens imaginem una societat sense el Polònia, o sense culebrots com La Riera, que han fet una feina pedagògica per visibilitzar minories socials i tendències sexuals? Necessitem uns mitjans nacionals propis i públics".

Podeu donar suport a la plataforma 'TV3 i Catalunya Ràdio són teves' a través del seu formulari d'adhesió.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat