Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 24 de de març del 2011 | 19:03
La fotografia · Política

Veu la llum 'Unitat per Barcelona', la coalició d'ERC, RCat i DC

Portabella, acompanyat de Laporta, Arqué, Planes i Capella, afirma que volen donar "resposta a les demandes d'unitat" del 10-J

ACN · Esquerra, Democràcia Catalana i Reagrupament ja tenen el "nom paraigües" sota el que concorreran a les eleccions municipals de Barcelona. "Unitat per Barcelona" serà la marca a partir de la qual els tres partits faran la campanya. El cap de llista, el republicà Jordi Portabella, acompanyat de Joan Laporta -líder de DC- i d'Ignasi Planes -de Rcat- han estat els encarregats d'estrenar aquest dijous el cartell, on apareixen els tres juntament amb Anna Arqué (DC) i Ester Capella (ERC). El lema "Barcelona Portabella" completa els elements de campanya que s'han presentat a la seu nacional d'Esquerra.

Per Portabella, tant l' "Unitat per Barcelona" com el fet de que apareguin els cinc primers candidats a la imatge és una mostra que els tres partits són "capaços de posar-se d'acord i resoldre les diferències que pot haver-hi entre els tres partits". "Volem donar resposta a les demandes d'unitat després del 10-J", ha dit. El cap de llista ha assegurat que aquesta aposta "pel diàleg, la unitat, el consens, i la conversa" és la que Barcelona necessita per "sortir de la crisi". "És el que reclamen els barcelonins", ha afirmat Portabella, que a més diu que està tan segur de l'èxit de la coalició que "no contempla" un escenari de fracàs.

Amb tot, és evident que el nom de la nova marca electoral d'ERC, DC i Rcat té molta semblança al lema que estan fent servis des del PSC per aquesta precampanya, "Units guanyem Barcelona", però això no preocupa als independentistes. De fet, Portabella ha posat en dubte que en el cas dels socialistes la paraula "unitat" tingui un valor real. "Unitat té un sentit i les paraules un contingut que cal respectar. Nosaltres sortim amb unitat perquè hem unit l'independentisme, però quan surt un altre eslògan fent referència a la unitat s'ha de fer una reflexió sobre quina unitat és a la que es refereix", ha sentenciat.

La coalició també ha presentat el nou lloc web, una versió renovada i adaptada de la que ja tenia Esquerra i que adopta el mateix domini, "portabella.cat". Al web apareixeran les propostes dels independentistes, l'agenda d'actes de campanya i precampanya i les notícies que vagin generant no només Portabella sinó qualsevol dels set primers membres de la candidatura.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat