Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 21 de de juliol del 2016 | 20:42
La fotografia · Política

Junqueras afirma a Madrid que ERC es troba als antípodes del PP

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha participat aquest matí  en un esmorzar informatiu a l'Hotel Ritz organitzat per Nueva Economía Fórum, una de les tribunes de debat de la capital espanyola.

Durant la seva estada a Madrid també té previst una trobada amb la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, i una altra amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. El líder d'Esquerra ha respost a multitud de preguntes dels assistents, entre els quals no es comptaven cap dels vuit diputats del PD al Congrés. Junqueras no ha volgut mostar cap preferència entre Rajoy o Sànchez perquè ha afirmat si ho fes "els estaria fent un favor" i sobre si Rajoy serà investit amb els vots d'alguns partits independentistes  Junqueras no ha volgut valorar el que puguin fer els altres  i ha remarcat, en canvi  que la posició d'ERC " és clara, als "antípodes" del PP. Tot i això, també ha afegit que ells si donarien el seu suport a "qualsevol" investidura a canvi d'un referèndum a l'escocesa. El discurs de Junqueras ha estat eminentment econòmic i no ha estat fins al torn de preguntes que s'ha referit a la independència.


Entre els que si han anat a escoltar a Oriol Junqueras trobem el delegat de la Generalitat a Madrid,Ferran Mascarell; el president de la CEOE, Joan Rosell, i el secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat