Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 17 de de setembre del 2010 | 15:50
La fotografia · Política

Personalitats de la cultura catalana signen un manifest en favor del vot útil independentista

Barcelona · Una trentena de personalitats i d'intel·lectuals del món cultural català han signat un acord, aquesta setmana, per demanar a la població el vot a ERC. El manifest, que duu per títol L'Esquerra independentista, motor de canvis valents i ambiciosos , ha estat presentat pel Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i ha reunit la voluntat de tots els signants de demanar el vot útil per a Esquerra per tal que el poble de Catalunya assoleixi la independència.

Els signants d'aquest manifest han reiterat la necessitat que Catalunya opti a uns més ambiciosos objectius econòmics, socials, culturals i polítics, i per aquest motiu han fet una crida a la població catalana a manifestar el seu suport polític a Esquerra Republicana de Catalunya a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Les personalitats signants del manifest són: Montserrat Abelló, Agustí Alcoberro, Ramon Alcoberro, Vicenç Altaió, Sebastià Alzamora, Rafael Battestini, Francesc Bellmunt, Alfred Bosch, Lluís Cera, Eladi Crehuet, Josep Cruanyes, Julià Cufí, Miquel de Palol, Mercè Fernàndez, Jaume Font, Oriol Garcia Quera, Enric Gomà, Anna Grau, Valentí Gual, Joel Joan, Oriol Junqueras, Jordi Llavina, Isona Passola, Enric Pujol, Maria Mercè Roca, Camil Ros, Miquel Sellarès, Marta Selva, Anna Solà, Joan Manuel Tresserras, Vidal Vidal.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat