Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de setembre del 2016 | 09:33
La fotografia · Política catalana

President Puigdemont: "Ja és hora que en prenguin nota, perquè la gent està mobilitzada fins al final"

El cap de l'Executiu ha participat a Salt en la mobilització convocada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquesta tarda des de Salt que "Catalunya ha tornat a fer història davant dels seus propis conciutadans i del món", amb les mobilitzacions convocades per l'ANC i Òmnium Cultural a Salt, Berga, Lleida, Tarragona i Barcelona i ha instat la classe política espanyola a "prendre'n nota""Ja és hora que qui n'hagi de prendre nota en prengui, perquè això ha vingut per quedar-se, la gent està mobilitzada fins al final", ha manifestat el cap de l'Executiu.

 

Després de participar a la mobilització de Salt, Carles Puigdemont ha remarcat que "després de cinc anys de mobilitzacions extraordinàries és el moment que la classe política espanyola s'adoni que sense Catalunya no es pot governar Espanya" i que "la solució a la demanda" que fa el país "és política i no judicial""El que passa a Catalunya té molt de fonament i de raó i és molt transversal", ha insistit.

 

El cap del Govern també ha volgut "agrair l'esforç de tantes persones en el dia de la festa nacional de Catalunya".

 

A banda del president Puigdemont, per part del Govern també han participat a la mobilització de Salt el conseller de Cultura, Santi Vila, i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat