Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de setembre del 2013 | 17:35
La fotografia

Més de 200 bones raons per col•laborar

La Diputació de Lleida participa en centenars de projectes encapçalats per diferents associacions i entitats que tenen una acció directa al territori lleidatà i que fan referència tant en l'àmbit econòmic, cultural, acadèmic, esportiu, com en el terreny social i sociosanitari.

En aquest darrer cas, l'acció de la institució arriba a 200 organitzacions, entre les quals es troba la Fundació Verge Blanca, vinculada al Bisbat de Lleida. L'entitat ha comptat aquest estiu amb una aportació de la Diputació de Lleida de 17.000 euros per al projecte de casals per a infants "Vacances per créixer", projectat amb una clara vocació d'integració social.

Durant la roda de premsa de balanç celebrada aquest dimarts, el President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha fet incidència en què el compromís i la solidaritat són valors que tenen gran rellevància en moments de crisi "i que fan possible que la nostra comunitat tingui sempre aquells mínims d'atenció imprescindibles", ha dit Reñé.

Les col·laboracions de la Diputació de Lleida comprenen entitats com ara Creu Roja, Banc dels Aliments, Fundació Arrels, la Federació ALLEM, així com Associació contra el càncer o l'Escola Plançó o La Torxa, a tall d'exemple.

Actualment, amb el Bisbat de Lleida, també s'està col·laborant amb la rehabilitació del Blocs del Seminari per a famílies desnonades.

En total, la Diputació de Lleida té consignat en el pressupost 2013, més d'1,5M€ destinats a projectes socials, al marge d'altres iniciatives que porta a terme amb col•laboració de l'Obra Social de "La Caixa".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat