Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de de febrer del 2013 | 17:41
La fotografia

Front comú d'ERC, BNG i Amaiur a Madrid per defensar el dret a l'autodeterminació

Les tres formacions han fet pinya a Madrid i han presentat aquesta setmana una proposició de llei al Congrés per permetre el dret a l'autodeterminació dels pobles.

Barcelona · ERC, BNG i Amaiur han acordat presentar una iniciativa al Congrés a favor del dret a l'autodeterminació. La proposta ha esta presentada pels portaveus de les tres formacions, Alfred Bosch (ERC), Xabier Mikel Errekondo (Amaiur) i Olaia Fernández (BNG).

Bosch ha recordat que la proposta que ha arribat al Congrés pretén que tots els pobles "tinguin el dret a l'autodeterminació i el puguin exercir". Es tracta, segons Bosch, d'una "prova del cotó" a la democràcia espanyola mitjançant una via "plenament democràtica i legal" reconeguda per la legislació internacional.

Finalment, el front comú ha defensat al Congrés que "les nacions existents a l'estat espanyol posseeixen els mateixos drets que qualsevol altra comunitat del concert mundial".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat