Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 2 de d'octubre del 2013 | 19:45
La fotografia

El Seminari Blanquerna debatrà l'Estat que necessiten les Illes Balears

El XXVII Seminari Blanquerna se celebrarà enguany els dies 11, 12 i 13 d'octubre sota el títol '300 anys després, la llibertat'.

Els propers 21 i 22 de novembre, l'Arenal de Llucmajor acollirà una nova edició del Seminari Blanquerna. El Grup Blanquerna, nascut l'any 1985 de la mà d'activistes com Climent Garau, Francesca Bosch, Pere Llabrés o Josep Maria Magrinyà, i que enguany s'ha refundat com a think tank sobiranista, arriba així a una nova fita de la seva trajectòria.

Des de la líder del PSIB, Francina Armengol, fins el diputat de la CUP, Quim Arrufat, passant per Josep Rull (CiU), Marta Rovira (ERC) i Dolors Camats (IV) participaran en la trobada, que enguany ja suma 27 edicions. La trobada plantejarà la pregunta Quin nou Estat necessiten les Illes Balears? amb el propòsit d'aprendre del procés endegat al Principat i d'encaminar el territori cap a un estat polític i econòmic pròsper.

El president del Grup Blanquerna, Tomeu Martí, ha explicat que, a banda d'aquestes taules rodones, "destaca la participació en el Seminari de Marc Gafarot i Xavier Solano, dos experts en política internacional, que exposaran els casos de Bèlgica i Escòcia, respectivament". Durant el cap de setmana també es presentaran dues campanyes: una d'internacional, batejada Un milió de signatures per l'autodeterminació, de la Comissió Internacional de Ciutadans Europeus (ICEC); i #sompaïsoscatalans, una iniciativa que treballa per la unitat cultural, lingüística, econòmica i política dels Països Catalans.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web: www.grupblanquerna.cat

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat