Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 29 de de març del 2012 | 18:19
La fotografia · Comunicació

CCMA: nou consell, nou model

El ple del Parlament ha aprovat aquesta setmana el nomenament del nou consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que passa de 12 a 6 membres.

Barcelona · La CCMA està formada, a partir d'aquesta setmana, per Brauli Duart, Antoni Pemán i Núria Llorach (proposats per CiU), Xavier Guitart i Josep Vilar (pel PSC), i Armand Querol (a proposta del PP). El ple del Parlament d'aquesta setmana ha aprovat, per votació, que la CCMA canvii de membres del seu consell, així com de President i de model. 

La Corporació tindrà, a partir d'ara, com a nou president el nacionalista Brauli Duart, qui ha obtingut 106 vots a favor, 21 en contra i 4 abstencions. Les votacions també han revelat que els candidats han rebut suport dels diputats de CiU, PSC i PP, mentre que ICV-EUiA, ERC i el diputat Joan Laporta han votat en contra dels nomenaments en considerar que el sistema, que és proporcional als escons aconseguits, atempta contra la pluralitat. 

El nou consell de la Corpo també suposa un canvi de model en l'estructura pública de la comunicació, ja que els seus membres s'han vist reduïts de 12 fins a 6, la qual cosa implica una pèrdua de pluralitat i diversitat encara major.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat