Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 5 de d'abril del 2013 | 18:52
La fotografia

ANC: continua la tasca a favor de la independència

En el seu primer any de vida i amb nou full de ruta encaminat a la celebració d'una consulta per la independència, l'ANC ha anunciat nous objectius de mobilització: omplir el  Camp Nou amb un Gran Acte Nacional.

Barcelona · L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ja amb les bases assentades per a guiar la societat civil catalana durant els propers mesos, ha anunciat aquesta setmana un seguit de mesures que s'adiuen al full de ruta aprovat el passat març.

L'ANC, en col·laboració amb Òmnium Cultural i d'altres entitats, ha anunciat l'organització d'un Gran Acte Nacional al Camp Nou, previst que duri mitja jornada i pel qual encara no s'hi ha especificat una data concreta. Està previst que l'acte conclogui amb un espectacle únic i singular basat en un projecte que Lluís Llach va treballar amb el poeta miquel Martí i Pol, anomenat "Arrels d'Univers".

L'ANC també té previst fer saber al món que Catalunya té la voluntat d'esdevenir un nou estat, per això mateix l'entitat ha informat que engegarà la campanya De Catalunya al Món. Aquesta proposta explicarà els motius històrics i actuals que han portat Catalunya a aquesta voluntat inequívoca i servirà, també, per a demanar empara al món per a aconseguir el referèndum, i denunciar el setge a que l'estat espanyol té sotmesa Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat