Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 9 de de novembre del 2011 | 19:17
Editorial

Per Catalunya, voteu el 20-N

El proper 20 de novembre, dia en que va morir al llit el dictador Francisco Franco 36 anys enrere, Espanya ens planteja unes eleccions en les que Catalunya i Euskadi han de donar-li una forta bufetada, trencant el mapa electoral espanyol previst, i presentant davant del món el fet diferencial d'aquestes dues nacions.

A Catalunya, votem els nostres partits, ERC-RCat, ICV i la federació CiU, i confiem també que el PSC aguanti, perquè a pesar de les seves contradiccions i complexes, no ha estat ni és un botxí contra la nostra llengua, cultura i nació com el PP.

Els catalans tenim l'exemple del que ens espera si guanyés el PP. El que fan a les Illes i al País Valencià: l'assimilació lingüística, nacional i cultural a Espanya.

Després del 20-N, Catalunya, punta de llança de la nostra nació, ha de cohesionar-se políticament per construir la independència i el nostre estat, i ha d'ajudar a la resta de la nació, Illes i País Valencià, a resistir i vèncer els seus botxins.

Votem tots el 20-N. L'abstenció és una opció a respectar, però ens debilita i ens fa més febles, i dóna arguments a Espanya i al seu projecte.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat