Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 2 de de setembre del 2011 | 18:15
Editorial

La llengua és innegociable, és "casus belli"

El TSJC ha donat dos mesos per acabar amb la immersió lingüística en una única llengua nacional, la qual cosa immpossibilita que Catalunya sigui un sol poble amb cohesió i capacitat d'integració nacional.

Aquesta mesura del TSJC trenca el pacte i els avenços que van fer possible la transició democràtica, i això obliga el país a plantar-se i incomplir aquesta resolució judicial. La llengua és el nervi de la nació i la "quinta columna" sap que és l'element a destruir, obeïnt les consignes i estratègies dels aparells i clavegueres de l'Estat.

Els catalans ens hem d'anar preparant per afrontar aquesta ofensiva que ja han iniciat seriosament al País Valencià, a les Illes ─des de fa uns mesos─, i ara a Catalunya.

Aquí és on no podem donar ni un sol pas enrere, ens hi juguem el futur, i si no som capaços de frenar aquest atemptat a la llengua, l'eix i nervi de la nació, ¿com pretenem fer creure el país que volem i aconseguirem la independència nacional?

Aquest, doncs, és un moment històric de la nostra nació, i els nostres governants han de demostrar la seva fermesa i convicció. I tots nosaltres hem de ser al seu costat i els hem d'exigir una resposta contundent en cas que cedeixin.

Estem arribant a un "casus belli", amb els aparells de l'estat i la seva "quinta columna" esperpèntica.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat