Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 6 de de febrer del 2013 | 17:56
Editorial

La corrupció no frenarà el procés

Els poderosos i els seus aparells van creure que s'hi podia tot per a frenar el procés de transició nacional, i van endegar a Catalunya, després de l'Onze de Setembre, un potent ventilador per a estendre la corrupció i acollonir els sectors sobiranistes suposadament implicats.

El tret, però, els ha sortit per la culata: a l'expantir la merda a Catalunya, algú ha obert el femer d'Espanya amb l'escàndol més gros de la història que implica, i fins al moll de l'os, el Partit Popular. La corrupció ─que no dubtem de la seva existència─ s'ha desactivat a ella mateixa com a eina de Madrid per a desfer o frenar la transició nacional.

Ara, cal que la ciutadania estigui amatent per acabar amb la corrupció decididament i evitar la seva manipulació en contra del país. 

El procés sobiranista continua, doncs. Potser caldrà canviar alguns protagonistes però és imparable perquè no és un invent o un desig d'uns dirigents: és la voluntat majoritària de la Catalunya en marxa.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat