Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 27 de de maig del 2014 | 17:49
Editorial

25-M, el pas endavant cap al 9-N

A pesar de totes les campanyes orquestrades per l'Estat i l'unionisme, el 60% dels votants de les eleccions europees passades han fet un vot clar a favor del dret a decidir i han enfortit, així, el bloc per la sobirania.

Tot i que tenien el guió escrit, han fracassat aquells qui volien desautoritzar el President de la Generalitat, Artur Mas, que en la seva intervenció valorativa dels resultats electorals va deixar clar davant de Josep Antoni Duran i Lleida que no es faria ni un sol pas enrere.

I Oriol Junqueras, alhora --i amb l'estil que el caracteritza i el seu eslògan Primer el país, després el partit--, ha deixat clar que ERC dóna suport al President de la Generalitat. I més encara: ERC ha demanat a la resta de forces sobiranistes el mateix, és a dir, que aquestes donin suport a Mas.
El fracàs de l'unionisme és més evident que mai"
La preocupació d'aquest 25-M és la desfeta, a Catalunya, del PSC del senyor Navarro, qui ha aconseguit desestructurar l'espai històric del socialisme català i dispersar el seu vot, i per a reblar-ho, no ha sabut assumir el seu fracàs.

La dada positiva de la jornada 25-M: el PP ha quedat com a cinquena força a Catalunya, mentre que C's ha hagut de presentar-se a Madrid per a recollir el vot espanyol per tal d'anar a Europa. El fracàs de l'unionisme és més evident que mai.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat