Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de de maig del 2015 | 18:48
Editorial

24-M: vota CiU, ERC i la CUP

Si bé és cert que aquestes eleccions són de caràcter municipal i s'hi prioritza el candidat del poble, vil·la o ciutat en concret, també aquesta vegada, excepcionalment, toca tenir en compte el procés de transició nacional.

I també cal tenir en compte les lectures que se'n faran d'aquestes eleccions: el sobiranisme i el procés guanyaran o perdran segons els resultats obtinguts a tot Catalunya.

Votem, doncs, el proper 24 de maig amb consciència ciutadana però també nacional. Votem CiU, ERC i la CUP, i també tots aquells candidats i candidatures que estiguem convençuts que defensaran la sobirania nacional de Catalunya.
Cal no descartar la creació d'una gran assemblea municipalista en la que caldrà que els sobiranistes siguem majoria"
Perquè el 24-M també hi compten els alcaldes i regidors. Cal no descartar, en la llarga batalla per la llibertat, la creació d'una gran assemblea municipalista i en aquesta caldrà que els sobiranistes siguem majoria.

Són molt importants totes les viles i pobles de Catalunya. Però la importància de Barcelona, capital del nostre futur Estat, serà molt emblemàtica: una derrota o feblesa dels sobiranistes a la capital donarà arguments a aquells qui volen que el 24-M sigui el començament de la desinflada de la sobirania. 

Votem, doncs, tots. Però tinguem present l'objectiu del 27-S, perquè el 24-M no és del tot una primera volta, però els seus resultats poden ser una enquesta real.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat