Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de gener del 2013 | 17:56
Crònica · Seguretat

Un CNI desacomplexat contra Catalunya

A pocs dies de l'entrevista del President de la Generalitat, Artur Mas, amb les més altes autoritats de l'Estat, l'ofensiva d'aquest darrer és encara més impecable que mai. A banda de les clavegueres, l'Estat també usa, d'una forma encara més desacomplexada, el CNI (Centro Nacional de Inteligencia), un ens que ha mogut la seva estratègia: abans dirigida fonamentalment contra ETA, el món abertzale i l'amenaça jihaidista, i ara contra l'enemic que suposa el sobiranisme català.

Grup d'analistes del CEEC · El CNI apunta ara en contra de l'intent de la darrera colònia espanyola d'assolir el seu dret a decidir i la seva sobirania nacional.

Després d'una barroera actuació de les clavegueres de l'Estat, a través d'El Mundo, La Razón, Intereconomía, etc., obrint d'aquesta manera el ventilador de les pseudo-informacions sobre possibles corrupcions a Catalunya, ara sembla, segons l'analista de prestigi dels serveis d'intel·ligència espanyols, Fernando Rueda, que el cap de l'Estat i el president del Govern han creat una cèl·lula d'intel·ligència dirigida per Félix Sanz per tal d'evitar, per tots els mitjans, l'estat favorable de la població, la societat, el món econòmic i financer a la proposta del dret a decidir i la sobirania del poble català impulsats el passat 25 de gener des del Parlament de Catalunya.

Fernando Rueda ha publicat un excel·lent article al setmanari Tiempo escrit, evidentment, al servei del CNI i de l'Estat, on s'hi demostra el desacomplexament de l'Estat en contra de Catalunya i també on s'hi deixa entreveure l'intent d'acollonir una societat que creuen poruga com és la catalana. Tiempo, dins de l'òrbita del Grupo Zeta, és la darrera mostra ─a través de les seves pàgines─ de la foça de l'Estat manipulant un mitjà que s'edita a Catalunya.
Rueda explica intents innocents i càndids de la Generalitat de crear un servei d'intel·ligència propi, un projecte que va ser abortat per manca de credibilitat"
Per primera vegada Fernando Rueda insinua actuacions, espionatges telefònics i controls, i ofereix de manera molt clara, quin és l'objectiu del CNI i dels seus molt reforçats objectius a Catalunya: intentar fer que els catalans es convencin que val la pena seguir vivint de manera conjunta amb els espanyols.

La intel·ligència de l'Estat, doncs, és solament una de les moltes accions que s'estan duent a terme a Catalunya per tal de desfer la moral dels dirigents i de les forces polítiques sobiranistes del territori. També s'intenta la manipulació claríssima d'alguns dirigents catalans, els quals la intel·ligència de l'Estat els ha recordat les seves febleses i els quals ha amenaçat de publicar informacions que tenen sobre ells i que poden sortir a la llum en qualsevol moment.

L'Estat, a través de la mà de Fernando Rueda a través de l'article, també explica els intents innocents i càndids de la Generalitat de Catalunya de crear un servei d'intel·ligència propi dirigit per Xavier Martorell, un projecte que va ser abortat per manca de credibilitat i per la manca de fiabilitat d'alguns dels seus integrants, considerats com a "bocamolls". En aquest sentit, l'equip d'analistes del CEEC continuarà la seva tasca en l'estudi de tota l'ofensiva que està duent a terme l'Estat en contra de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat