Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de novembre del 2015 | 00:00
Crònica · Política

Congrés fundacional de Demòcrates de Catalunya

Aquest dissabte tindrà lloc l'acte fundacional de Demòcrates de Catalunya. El partit es reivindica com una formació d'ideologia "socialcristiana", hereva del llegat polític de la Unió Democràtica dels anys 30.

En el seu primer congrés, la formació democratacristiana debatrà els seus estatuts i el manifest fundacional, on s'afirma que, en un eventual Estat català "és imprescindible definir uns valors que s'inspirin en la Il·lustració o en la doctrina social de l'Església". Dissabte vinent es discutiran les esmenes presentades a la ponència dels estatuts, i també es votaran els membres de la direcció, un total de 35, que serà col·legiada, sense les figures clàssiques de secretaria general o presidència.

Sí que hi haurà, però, dos portaveus polítics. Per ara, s´hi han presentat més de 50 membres, entre els quals, Josep M. Vila d'Abadal, Mercè Jou, Assumpció Laïlla, Josep Martorell i Antoni Castellà. El màxim òrgan serà el Congrés Nacional i també comptarà amb un Consell Nacional, integrat per la cúpula del partit i 200 representants del territori.

Demòcrates de Catalunya no tindrà militants, sinó voluntaris, que podran contribuir econòmicament al partit de forma ordinària o extraordinària, i que no fer-ho tampoc els resta cap dret.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat