Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 29 de de gener del 2015 | 16:51
Crònica · Política

Bosch i Martí, una candidatura coherent per la capital de la nació

Aquests darrers dies, a les bases sobiranistes de republicans i socialistes, hi ha una certa eufòria després d'unes setmanes de desconcert. ERC, sense oblidar l'objectiu del 27-S i la independència, creu que s'ha de bolcar en les eleccions municipals i reforçar o guanyar el govern de la capital del futur estat.

Per conduir aquest assalt en tota regla a l'Ajuntament de Barcelona, Esquerra ha escollit un candidat que  fa molts anys que coneix la capital: Alfred Bosch. Bosch va ser-hi a l'equip dels Jocs Olímpics durant el mandat de Pasqual Margall, i anys després va ser portaveu de les consultes populars per la independència a Barcelona. 

Bosch té un projecte de ciutat, de ciutadania, i té en ment com ha d'ésser la capital d'un estat. I per fer-ho vol complementar la seva candidatura amb un home com Jordi Martí, procedent del PSC, amb una gran experiència i honestedat en la tasca municipal a Barcelona.

Martí és, a dia d'avui, una de les cares visibles i capdavanteres de MES, els sobiranistes socialistes. El binomi Bosch-Martí, doncs, pot ser decisiu, i més encara quan ambdós pretenen que la seva candidatura sigui reforçada per militants d'ERC, MES i independents de prestigi i amb experiència municipal.

Cal recordar que Alfred Bosch, tot i ser un home de plena confiança i fidelitat d'Oriol Junqueras i d'ERC, és independent, i que va ser el capdavanter del grup Catalunya-Sí, que agrupa molts independents de l'òrbita d'ERC. Aqust aspecte li permet a Bosch una independència d'actuació i anar més enllà dels condicionants --si hi són-- del pacte Mas-Junqueras.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat