Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de juliol del 2016 | 10:04
Crònica · Nació Digital

Ignasi Planas liderarà una candidatura renovadora per dirigir el Partit Demòcrata

Hores incessants a la Convergència nova de trinca. Fins dimecres a les vuit del vespre, hi ha temps per presentar candidatures a la direcció del Partit Demòcrata Català, que hauran de ser elegides en el congrés del 23 de juliol. No hi ha temps a perdre i aquest dilluns, Ignasi Planas,

líder de Reagrupament i un dels rostres visibles del bloc renovador del partit, ha anunciat que formalitzarà una candidatura, en la qual figurarà com a coordinador general.. En declaracions a NacióDigital, Ignasi Planas ha explicat que "em presento amb voluntat d'aplegar moltes veus, tantes com les que volem representar en la societat catalana a la qual ens adrecem". Planas ha elogiat tots els noms que ara circulen: "Dirigents com Jordi Turull o Marta Pascal són molt vàlids, però ara, a banda de pensar en el partit i en els associats, hem de pensar sobretot en els votants, que volen renovació i cares noves". Planas creu que "en l'actual nucli dirigent hi veig poca voluntat d'esponjar-se". Creu que la candidatura oficial que es prepara respon a una lògica molt interna de partit, i que ara s'ha de respondre al reclam que prové de la societat civil.

Planas afrontarà la campanya amb una candidatura que aplega persones de Reagrupament, però que ell voldria que inclogués també membres de Generació Llibertat, amb qui coincideix en molts aspectes, i també amb Llibergència. Abans de dimecres té previst reunir-se amb Artur Mas.

Pep Martí

(Servei de Nació Digital per a Tribuna)

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat