Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 11 de de febrer del 2015 | 16:54
Crònica · Informe SIC

Guerra bruta contra ERC i Junqueras

Sembla que els aparells de l'Estat, les seves clavegueres i els seus portaveus a la xarxa --com El Confidencial o El confidencial digital-- tornen a caure en la mateixa equivocació estratègica, vist el seu fracàs en aquests darrers anys contra Artur Mas (centraven tot el problema catalán en la figura del president) i veient que no hi ha res a fer i que Mas continua endavant amb les seves maneres de fer i la seva estratègia política.

L'Estat i les seves clavegueres, que no han pogut tombar Mas, han girat ara la seva artilleria contra el cap de l'oposició, Oriol Junqueras, i contra ERC, un partit que els molesta i que volen destruir. 

La campanya de les clavegueres contra ERC ha començat: informacions als seus digitals de capçalera, consignes als seus telepredicadors i articulistes... Amb missatge únic: buscar els punts dèbils de Junqueras.

Han buscat i rebuscat al currículum de Junqueras. Han revisat els seus comptes bancaris, les seves propietats, i en trobar que no hi ha res de res --i estudiant a fons el personatge Junqueras, les seves maneres de fer, les seves dèries, etc.-- han vist que l'atac personal no seria una fòrmula d'èxit.
Junqueras serà observat en totes les seves actuacions i gestos en les properes setmanes i mesos"
Per això l'Estat i les clavegueres han decidit inventar-se una maniobra interior del propi partit d'Esquerra a 2 mesos de les eleccions municipals i a 6 mesos del 27S: una confabulació al front de la qual hi han posat Joan Ridao.

El SIC ha investigat i contrastat aquesta informació, i Joan Ridao no sols no ha participat en aquesta maniobra interna d'ERC sinó que se sent profundament ofès per aquesta manipulació. Alhora, Ridao està disposat a prendre les mesures petinents per tal que no el facin servir de cap de turc de les clavegueres de l'Estat.

Oriol Junqueras segur que té els seus defectes en la forma de governar Esquerra, però és un home que s'ho creu, transparent, i que té les claraboies netes. I aquí és on fracassa l'operació de l'Estat.

Altres operacions muntades des dels entorns d'altres forces polítiques també apunten contra Junqueras: que Junqueras ha caigut a mans d'exsocialistes, dels Maragall, dels Comín... etcètera. Tuttiquanti d'informacions per desprestigiar-lo.

Malgrat això, Junqueras ha resistit i és conscient que tot plegat pot anar a més, i que serà observat en totes les seves actuacions i gestos en les properes setmanes i mesos. Això obliga Junqueras a reforçar els seus entorns i a cohesionar el món sobiranista.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat