Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 16 de d'agost del 2011 | 13:06
Crònica · Esport i Ciutadania

Punt de partida

Un Barça just de forces i mancat de ritme, s'ha endut  la primera batalla emocional de la temporada amb el Madrid. Al Bernabéu, la capacitat de sacrifici i l'encert davant de porta han subratllat la jerarquia culer.

Pel Madrid i el madridisme, l'anada de la Supercopa havia de ser un trampolí emocional. El Barça arribava just, molt just, i els blancs amb tot el temps del món per preparar la final anada, jugant a casa. Era la primera prova de foc després dels quatre clàssics, de color blaugrana, i la pretemporada de blancs i blaugranes convidaven als 'merengues' a mirar-s'ho amb optimisme. Any nou, vida nova, durien pensar. Doncs res d'això. Més aviat, tot el contrari. La sensació que queda és que, tot i les dificultats, el Barça té la moral menjada a aquest Madrid. Que els blancs poden jugar millor, tenir més ocasions, anul·lar el joc del Barça, ser més agressius, però que quan els culers juguen, no hi ha debat. I aquest és un punt de partida extraordinari.

Ara bé, cal ser conscients que, sobre el camp, el primer duel ha estat pel Madrid. Ha jugat millor, ha sabut anul·lar el 'passing game' blaugrana i, en general, ha transmès més sensació de competició que no pas el Barça. Serà el rival en tot i per tot, i no val a badar. De moment, empat al marcador, poder blanc sobre el camp i estocada culer en la moral madridista. Dimecres, la tornada.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat