Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 17 de de gener del 2012 | 15:48
Crònica · Esport i Ciutadania

La lliga en joc

Barça i Madrid s'enfronten en quarts de final de Copa del Rei en u partit que, al contrari del que molts pensen, no decidirà el guanyador del torneig de K.O. Aquesta eliminatòria definirà el campió de lliga.

Per això, José Mourinho hi treu transcendència a cabassos. El tècnic portuguès sap que el seu equip, en els duels directes, és inferior al Barça. I sap també, millor que ningú, que caure eliminats davant Guardiola i els seus faria reviure el complex d'inferioritat al vestidor blanc. Els dubtes. Interrogants i nervis que resten punts i fan perdre campionats. El Madrid té la lliga molt ben encarada. Depèn d'ell mateix. Una derrota davant el Barça seria una llosa molt pesada per encarar la lliga. Per això el tècnic portuguès diu que la copa no compta, i per això el capità Casillas diu que tan clàssic ja avorreix.

Al Barça li passa tot just al contrari. Se sent fort i còmode en el cos a cos amb el Madrid. Inferior als blancs al campionat de lliga, l'equip de Guardiola vol demostrar que és millor que l'etern rival. I, de pas, sortir-ne reforçat. Convençut de les pròpies possibilitats. El Barça sap que, de seguir així, el Madrid difícilment punxarà a la lliga. Cal fer-los girar la truita. Canviar la dinàmica. I res millor que eliminar-los en Copa per fer-los recuperar sensacions de derrota i de regnat culer. En el fons, en aquesta eliminatòria de Copa, el que realment està en joc és el campionat de lliga.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat