Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de novembre del 2011 | 15:37
Crònica · Esport i Ciutadania

El repte més gran

Aquesta és la frase que Pep Guardiola ha pronunciat als seus jugadors. Aquest, és el major repte al que us heu enfrontat mai, els va dir. D'aquesta manera, el tècnic ja ha aconseguit capgirar la situació anímica del vestidor. Transformar l'amenaça en repte. Pura psicologia.

Perquè d'això es tracta. De revertir l'estat emocional dels jugadors, entorn i aficionats. El Barça no s'ha transformat en pitjor equip que el Madrid. Però el risc, l'amenaça, és que ho cregui. D'aquí el discurs de Guardiola. Aquesta és la clau. El marge d'error és mínim, ara toca anar al Bernabéu a guanyar i la millor manera de fer-ho és creient-ho.

A més, hi ha motius de sobres per a l'esperança. Aquest grup humà, jugadors i cos tècnic, són un. El motiu més gran. Des que Guardiola és a la banqueta del Barça, no ha perdut mai a l'estadi del gran rival. Cinc partits, tres victòries i dos empats. Cap derrota, alguna exhibició i empats suficients. Motius irrefutables.

Des del punt de vista de l'entorn i dels aficionats, cal fer una reflexió. Ara més que mai, toca fer costat a aquest grup. Creure-hi. Si alguna lliçó ha ensenyat aquest Barça, si alguna cosa n'ha après l'aficionat, és que aquest equip sempre se supera. Si ha canviat la mentalitat i la història del club, si ha passat de ser un equip perdedor a un grup guanyador, ara no es pot dubtar. Sis punts són sis punts. Una distància insuficient per deixar de creure en Guardiola i els seus.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat