Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de de setembre del 2010 | 15:45
Crònica · Esport i Ciutadania

Laporta i el Barça

"Si pogués aprofitar-me més dels èxits del Barça, ho faria". s la declaració d'intencions de Joan Laporta a la Universitat Catalana d'Estiu. En aquest cas -lícit- Laporta ha de ser conscient que els seus enemics també s'aprofitaran dels seus errors per desprestigiar-lo. I així ha estat.

En les últimes setmanes ha començat el descrèdit de Laporta generat durant el seu pas com a president del Barça. I coincideix amb la seva posada en escena política camí de les eleccions catalanes. La sensació de guerra bruta és latent tot i que hi ha moltes pedres i poques mans. Albert Perrín, directiu blaugrana amb Laporta, ha estat el més contundent: "La junta de Rosell ha posat en marxa el ventilador. Difama i tira merda, que alguna cosa queda". s evident que des de dins algú ha airejat aspectes de la due diligence que deixen la gestió de Laporta totalment desacreditada. I això, perquè? Amb quin objectiu? Podria ser una visió futurista que serveixi per prevenir els seus hipotètics fracassos. O per embrutar el Laporta president del Barça. O potser per arruïnar l'aventura política de Laporta? També podria ser, senzillament, com a mostra de responsabilitat i transparència.

Laporta ha reaccionat. Directament ha amenaçat amb presentar-se a l'assamblea de compromissaris del club per defensar la seva gestió. I el seu entorn també s'ha mogut, començant per les declaracions públiques de Sala i Martín, continuant per les paraules d'Albert Perrín i acabant per la via neotecnològica que vehiculen twitters i facebooks. s difícil entendre com el diari Marca presenta una entrega per capítols de "La corrupción en el deporte" amb els números que ballen de l'era Laporta com a eix bàsic. D'on surt aquesta filtració? Quin és l'objectiu? Perquè el diari Marca? El Barça acaba d'aprovar un nou codi ètic d'actuació referemat en les declaracions del president Rosell: "Estem posant ordre al Barça". De forma implícita reconeix que fins ara les coses no es feien bé. Tira la pedra i amaga la mà. El Laporta polític ja sap prou bé que els que volen desprestigiar-lo es mouen. I el seu pas pel Barça n'és la seva principal excusa.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat