Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 19 de de novembre del 2012 | 18:32
Crònica

El pitjor està per venir... (II): Ramírez i Quintà

Les clavegueres, per a actuar, necessiten col·laboradors entusiastes, ximples útils, mercenaris, suposats patriotes i quintacolumnistes. Tots són colla: formen una banda de música que interpreta una lletra i melodia sota les ordres i voluntat d'un director.

Avui, Catalunya i els seves institucions són a l'objectiu d'unes clavegueres incompetents que han malbaratat centenars de milers ─potser milers de milions─ d'euros aquests darrers anys, i que han sigut incapaces de preveure, explicar i analitzar què estava passant a Catalunya. Ells estaven en el rentable negoci de la lluita antiterrorista a Euskadi.

Ara, però, després de la sorpresa de l'Onze de Setembre, i amb la torpesa habitual, han començat la guerra bruta en contra les institucions catalanes i les seves persones més representatives. Desenes de col·laboradors de les clavegueres vinguts molts d'ells de la lluita al nord han aterrat al nostre país sense entendre res. I tampoc sense adonar-se'n de la idiosincràsia i les maneres de fer del poble de Catalunya.

Com informavem a la nostra crònica El pitjor està per venir... tot allò previst es va confirmant mica en mica. Tot està ben preparat i pautat. Les eines que usen, però, són barroeres, així com també els personatges empleats i els mitjans escollits, dels quals cal destacar persones de l'equip de Perdo J. Ramírez, de coneguda tragectòria i pensament anticatalà. I a Catalunya, després de diversos fracassos en contractar i intentar comprar alguns professionals de la informació i la seguretat, tan sols han trobat un ressentit i decadent home que en el seu moment vital va estar a sou del sector dels negocis de CDC: el periodista Alfons Quintà.

Quintà, des d'un diari digital, repeteix i reproduieix diàriament les consignes de les clavegueres i alguna que altra collita pròpia de suposades fonts de CDC, tot amanit i manipulat amb una gran fòbia en contra Artur Mas i la família Pujol. 
És la suma de nyaps la que genera la consolidació total de CiU i la cohesió de la federació"
Pedro J. Ramírez i Alfons Quintà no són conscients que potser no fan el servei a qui els paga o els manipula, ja que els seus atacs i manipulacions poden crear solidaritats i rèdits en aquells que són atacats. Què poc entenen, Perdo J. Ramírez i Alfons Quintà, el poble català!

Queden sis dies per al 25-N i l'ofensiva continuarà, com avui mateix s'ha demostrat amb les acusacions al Conseller de l'Interior, Felip Puig. Estava cantat. I després, ja ho sabem, serà... 

És aquesta suma de nyaps la que genera la consolidació total de CiU i la cohesió de la federació. Sabem que tenen una pila de dossiers... ja han amenaçat alguns empresaris catalans, i estan aixecant totes les catifes del país. Fins ara, el catalanisme i el sobiranisme no ha respost i segueixen amb el lliri a la mà: és la seva manera de fer. Però tot té un límit... a hores d'ara hom es pregunta si l'Estat té els baixos de les catifes netes.

A les clavegueres els queda només intentar la violència, com ja vam dir a la nostra primera crònica, i aquí ho repetim una vegada més: s'han de trobar amb la contundent reacció de la Policia de Catalunya. I no ho dubtem que així continuarà. Per això encara no han activat aquesta via tot i la presència d'algun incident. Qui va cremar realment els cotxes del CNP durant la passada vaga general? 
Les nostres institucions han d'estar alerta, han de demostrar una gran fermesa i convicció. I el país s'ha de colocar dempeus darrere d'ells"
El nostre anàlisi ens diu, però, que aquest tipus d'actuacions de les clavegueres de l'Estat són al congelador de la Moncloa o de la Zarzuela. I a la nevera hi tenen reservat, per al dia 26 de novembre, una 'pastanaga' amb la qual intentaran temptar les forces polítiques catalanes i les seves institucions. Si això els fallés a les clavegueres, no està clar si hi ficarien la mà al congelador.

Les nostres institucions han d'estar alerta, han de demostrar una gran fermesa i convicció. I el país s'ha de colocar dempeus darrere d'ells per a tallar de soca-rel qualsevol maniobra o encanteri que pugui impedir el dret a decidir.

Ens trobem a la fase inicial, i allò més difícil vindrà el dia 26-N. Vénen temps difícils en què no sols hem de votar amb contundència el dia de les eleccions sinó que, després, haurem d'estar fent pinya amb els nostres dirigents i haurem de protegir el president Artur Mas, si  continua coherent amb el mandat del poble de l'Onze de Setembre i del 25-N. 

Estarem alerta. Cada atac barroer de les clavegueres l'hem de transformar en un pas endavant cap a la sobirania.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat