Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 9 de de gener del 2015 | 18:23
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell

Mas i Junqueras: seny, responsabilitat i patriotisme

El president Mas porta 48 hores erosionant ERC i Junqueras i el seu partit callen... i el que podrien dir! Entèn el país la prudència d'ERC? Allò que està clar és que, avui, la prioritat és l'acord i unes eleccions plebiscitàries urgents. ERC, les seves bases i els seus entorns han estat els capdavanters del procés nacional durant les dues últimes dècades, i això fa que ningú no pugui dubtar dels republicans.

Però quan sigui l'hora, després d'exercir el dret a decidir, caldrà que ERC expliqui el procés des de la seva perspectiva i en faci la seva anàlisi. Ara, però, toca seny, responsabilitat, sentit d'Estat i patriotisme.

Els sobiranistes tenim un actiu i un tresor: l'ANC amb Òmnium i la societat civil. Cal que els partits i els seus interessos --legítims-- (el president Mas inclòs) els deixin en pau. La divisió de la nostra societat civil que marxa cap a la independència seria una ferida al procés.

L'ANC i Òmnium no poden ni han de ficar-s'hi en els interessos dels partits.

President: teniu el mèrit d'estar al front del procés, i heu de tenir el capteniment de fer possible la suma de partits, societat i institucions.

La independència i tot el procés ens demanen a tots seny, responsabilitat i patriotisme.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat