Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de gener del 2017 | 10:06
Crònica · Afers religiosos

El covard Millo contra sant Francesc de Sales i contra Catalunya

El capteniment covard de l'espanyol Enric Millo contradiu el missatge comunicatiu de Sant Francesc de Sales i es contrari als drets i a les llibertats de Catalunya.

El delegat del Govern espanyol a Catalunya menysprea la presència dels catalans Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Raül Romeva en el Parlament europeu. Això coincideix amb la festivitat de sant Francesc de Sales, patró dels periodistes catòlics.  Francesc de Sales és un bon comunicador que transmet informacions i opinions de manera respectuosa amb tothom, també amb els discrepants que en la seva època eren els heretges. Però les estructures polítiques i mediàtiques espanyolistes  es caracteritzen, sobretot quan es refereixen a Catalunya, per atacar al poble català i les seves legítimes aspiracions. Millo i els seus es diran catòlics però llencen l'ètica mediàtica de Francesc de Sales a la foguera per cremar els heretges sobiranistes.


Polítics com Millo, periodistes i tertulians espanyolistes haurien de defensar la llibertat d'expressió però intenten boicotejar la llibertat de Puigdemont, Junqueras i Romeva per expressar-se a l'Europa de les llibertats. Protesten perquè Donald Trump suprimeix l'espanyol del web de la Casa Blanca, però veuen molt bé que estigui prohibit emprar el català en el Congrés i en el Senat mentre que al sobiranista Parlament de Catalunya s'empren el català i l'espanyol.

L'ultra Trump és perillós però té ous per ser favorable a la tortura mentre que altres a l'Espanya constitucional i borbònica no tenen ous per reconèixer que munten una "operación Cataluña" contra Catalunya". Millo no té ous per portar la seva jefa Soraya Sáenz de Santamara a la fiscalia per haver dit que "para hacer una tortilla hay que romper huevos". El demagog Millo diu que el Govern Puigdemont hauria de destinar diners a ambulàncies i no a discursos, però no té ous per denunciar a Jorge Fernández Díaz, l'afinador de fiscals, per congratular-se per allò de "les hemos destrozado el sistema sanitario".

Sant Francesc de Sales, allibera'ns de tipus com Enric Millo.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat