Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de d'abril del 2013 | 17:20
Cartes al director

Sobiranisme i Govern

El dia 28 de març en un article al Punt-Avui titulat Sobiranisme i Govern, de l'admirat Miquel Sellarès, hi podíem llegir: "Després del fracàs de l'Estatut i de les possibilitats d'entesa amb l'Estat, ha sorgit un projecte que ens portarà a una transició nacional cap al dret a decidir, però hi ha un problema: la gran crisi econòmica i social que està patint la nostra nació col·loca tot el procés en un perill imminent. Cal que el dret a decidir i el projecte d'emancipació nacional no es lliguin a la crisi econòmica i social, a les retallades, a l'ofec econòmic que està patint el nostre govern i al possible fracàs d'aquest."

Sempre havia sentit a dir que els processos d'independència no prosperaven en èpoques de bonança econòmica, perquè si la gent viu bé no vol ni sentir a parlar de canvis que puguin posar en perill el seu benestar. Però si la situació actual dels catalans és de crisi, d'espoliació i d'ofec econòmic, per què ara hauria de ser diferent? És precisament ara quan la gent demana canvis, és precisament ara quan un milió i mig de persones reclamen al carrer aquest canvi, de què, doncs, hem de tenir por?

El que ens cal fer i amb urgència és denunciar els culpables d'aquesta situació, no amb la boca petita i només deixant entendre el que es vol dir, sinó dir-ho clar i català arreu i cada dia. Cal aconseguir que la gent deixi de manifestar-se davant de la Generalitat i ho faci al davant de la Delegación del Gobierno de España (principals responsables d'aquesta situació), a veure si la flamant "delegada", senyora Llanos de Luna, sap fer alguna cosa més que atacar els ajuntaments.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat