Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 7 de de desembre del 2009 | 15:20
Cartes al director · Política

La Parròquia de Sant Medir i la Dignitat de Catalunya

La Parròquia de Sant Medir de Barcelona, davant dels moments històrics que està vivint el país i que han motivat una recció general liderada per la premsa, amb l'adhesió de les diverses entitats culturals, empresarials i cíviques, en defensa de la DIGNITAT DE CATALUNYA, manifesta que

 des de la seva fundació, com a parròquia cristiana i catalana, sempre s'ha sentit compromesa amb el barri, la ciutat i el país i amb les seves justes reivindicacions, d'acord amb el seu ideari, en el qual declara expressament que "vol ser una parròquia compromesa a fons per la causa de l'Evangeli i de l'home ja que considera ambdues causes inseparables".

En aquest sentit, Sant Medir se sent hereva de l'església catalana encarnada amb el seu poble. Recordem, alguns exemples paradigmàtics com el bisbe Torres i Bages, autor de la " La Tradició Catalana", del Cardenal Vidal i Barraquer, el Cardenal de la Pau, del canonge Carles Cardó, dels autors del document d'Arrels Cristianes de Catalunya i de tots els cristians que en tots temps, i circumstàncies, algunes molt adverses, s'han compromès amb la causa de l'església i del país.


s per aquest motiu que Sant Medir troba incomprensible el silenci de l'església catalana en aquests moments en què la seva veu s'hauria de fer sentir, ja que creiem que no és lícit mantenir-se al marge quan es tracta de defensar la DIGNITAT DEL PAÍS, i per tant dels seus ciutadans, siguin del color que siguin, i del qual se suposa que també en formen part l'església i els seus bisbes.

Sant Medir, doncs s'adhereix plenament al manifest que lidera la societat civil i ofereix la seva col·laboració a tots els moviments que lluitin en defensa de la dignitat i la llibertat del país i dels seus ciutadans.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Opinió · Política
La dignitat ciutadana
Indica publicitat