Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 2 de de febrer del 2010 | 17:29
Cartes al director · Política

Sobre la "Quinta columna"

L'article "Quinta columna" té per objectiu descobrir els que fan aquesta "feina" contra Catalunya des de dins de casa nostra. Em sembla perfecte i crec que és nou i molt necessari. Llàstima que al final apareix un paràgraf en que, com és habitual a Tribuna.cat, hi ha un partit polític de Catalunya se les ha de carregar, concretament CIU.

La "Quinta columna" afecta a tots els catalans, i no pel fet de militar a un partit o altre. s una llàstima que Tribuna.cat faci d'allò que afecta a tots els catalans bandera de partit per anar contra uns altres catalans que pateixen les mateixes conseqüències dels que treballen en les "quintes columnes" que tenim infiltrades al nostre país. s una forma gens elegant de parlar d'allò que ens afecta a tots per acabar tirant els plats pel cap a uns altres, que són tan catalans com Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat